April Runs

… hikes, kickbikes, skis and more

Tlusty holky to delaj taky!

Zarijova vyzva skoncila a ja znova pristala na druhym miste. Tentokrat mi kilometraz pekne poskocila az na 200 km, za coz jsem moc rada.

Rijnovy kick-off probehl dnes (18,5 km/1000 m vertical) za husteho deste, takze zase dobrej pocit.

IMG_20171001_154245

Jak se tak prodluzujou vecery, koukam vic a vic na internet, popijim vino, ukusuju sejra, chroupu bramburky, pak si za to nadavam a kladu dalsi a dalsi predsevzeti. Kilometraz se sice zvysuje, ale zadek mam furt stejne velkej. Tenhle kolobeh je vazne nekonecnej. Mozna to proste musim prestat resit. Par inspirujicich odkazu:

Mirna Valerio – Fat Girl Running

Julie Creffield – Too fat to run

Sarah Robles: @roblympian (americka olympijska medailistka)

 

 

Single Post Navigation

9 thoughts on “Tlusty holky to delaj taky!

  1. Mrknu teda na to, diky! Myslim, ze jsem uz dokonce kdysi slibovala, ze mrknu…. :-(.

  2. Tak ale ta černoška je vyloženě obézní, to ty fakt nejsi. Nezvažovala jsi nějaký ten test á la CASRI nebo Palestra, kde by ti řekli, jak na tom doopravdy jsi v poměru svaly ku tomu, co je reálný vůbec shodit?

    • Hele nezvazovala. Pri mym lazo-plazo pobihani to snad neni nutny. Zakopanej pes bude lezet v tech bramburkach, nepravidelny strave, stresu… tak jako u podobne postizenych :-). Taky se mi asi s vekem a po ruznejch dietach trochu zpomaluje metabolismus, cili nezrat a makat, jinak to nevidim.

  3. :).. zajimavy ze to resime vsichni.. I my, co jsme dusi zeny:)..
    IMHO, souhlasim s Romanou, ze jsou to ty bramburky, pozdni buraky, ci co .. a to vino a alkohol, kyery nam pomaha se vyrovnat se stresem.. A ten permanentni nedostatek spanku..
    Zrovna jsem dopil sedmicku vina.. :).. pri dokoncovani silenych ukolu.. a rekl jsem si, ze ano.. uz to rikaji vsude.. :)… tak, budu bojovat a co nevidet budu jako proutek:)
    Ne vazne.. to nejen pujde ale i pobezi.. ale hlavne se z toho nesmime pripos*at.
    Drzim nam palce! 12:)

    • No prave, nepos*at a zamerit se spis na zlepsovani kondice. Slovy klasika: Neresit, neprepinat a hlavne po nicem nepatrat :-). Mozna je to lepsi strategie, nez se v tom hrabat. Jisty je, ze moje nesourody pobihani me bavi, i kdyz proste nejsem ten spravnej archetyp bezce.

Leave a comment